Banaani-kinuskilastut Rostenin siemenlastuista
4-8:lle
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 20 min
(kasvis, soijaton, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä kananmunaa, ei sisällä kalaa/äyriäisiä)
Rostenin seesami & chia -siemenlastuista syntyy helposti myös herkullinen jälkkäri. Essi Rantanen lisäsi lastujen päälle kinuskilla maustettua tuorejuustoa, banaania, mustikkaa ja toffeekastiketta. Näitä herkkuja on helppo taikoa vaikka isompienkin juhlien tarjoiluksi!
10–15 kpl Leipomo Rostenin seesami & chia siemenlastuja
½ dl kinuskituorejuustoa
1 banaani
½ dl toffeekastiketta tai kinuskikastiketta
pensasmustikoita
Voitele siemenlastut kinuskituorejuustolla. Kuori ja viipaloi banaani. Asettele banaaniviipaleet siemenlastuille ja lisää päälle toffee- tai kinuskikastiketta. Koristele lastut pensasmustikoilla ja nauti!
Katso muut Leipomo Rostenille tehdyt reseptit
- Astetta parempi avokadoleipä Rostenin siemennäkkäristä
- Pumppernikkeli-valkosuklaa Rocky Road
- Rostenin siemenlastut mustakaalipestolla ja punajuurihummuksella
- Jouluinen pumppernikkeli-pistaasijäädyke
Lisätietoja
- Raaka-aine: Leipomo Rosten
- Resepti: Essi Rantanen