Pumppernikkeli-valkosuklaa Rocky Road
4-8:lle
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30 min + 4h jäähdytys
(kasvis, soijaton, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä kananmunaa)
Essi Rantanen sai Leipomo Rostenilta kokeiltavaksi uudet pumppernikkelit ja yhdisti ne välittömästi amerikkalaiseen klassikkoon – Rocky Roadiin. Valkoinen suklaa korostaa pumppernikkelin kaunista väriä täydellisesti! Näyttävä herkku sopii täydellisesti vaikkapa joulupaketteihin tai tuliaiseksi tutuille.
½ pkt (40g) Rostenin pumppernikkeleitä
400 g valkosuklaata
1 dl minivaahtokarkkeja
½ dl suolapähkinöitä
½ dl kuivattuja vadelmia
Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Pilko tai murskaa pumppernikkeli-keksit. Sekoita keksimurut, vaahtokarkit, suolapähkinät ja kuivatut vadelmat keskenään. Lisää joukkoon sulatettu valkosuklaa ja sekoita. Kaada seos foliovuokaan ja levitä tasaiseksi levyksi. Anna jäähtyä pakastimessa kovaksi (vähintään 4 h). Leikkaa suklaa veitsellä paloiksi ja nauti!
Katso muut Leipomo Rostenille tehdyt reseptit
- Astetta parempi avokadoleipä Rostenin siemennäkkäristä
- Banaani-kinuskilastut Rostenin siemenlastuista
- Rostenin siemenlastut mustakaalipestolla ja punajuurihummuksella
- Jouluinen pumppernikkeli-pistaasijäädyke
Lisätietoja
- Raaka-aine: Leipomo Rosten
- Resepti: Essi Rantanen