Naudanlihahamppari Auran Ranch burgerkastikkeella
2:lle
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30 min
(soijaton, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa, ei sisällä kalaa/äyriäisiä)
Eat my Turun ruokalähettiläät Ulla ja Janne päättivät valmistaa Auran Ranch -burgerkastikkeesta hieman perinteisestä poikkeavan burgerin. Jauhelihan sijaan väliin laitetaankin tuhti täyslihapihvi.
1 punasipuli
1 rkl punaviinietikkaa
2 rkl sokeria
3 rkl vettä
2 kpl 150 g naudan ulkofileepihviä
2 porkkana-kaurasämpylää
1 tomaatti
8–10 siivua suolakurkkua
2 siivua cheddar-juustoa
Auran Ranch -burgerkastiketta
Viipaloi punasipuli, sekoita punaviinietikka, sokeri, vesi ja lisää sitten sipuliviipaleet. Anna marinoitua mielellään yön yli. Paista ulkofileepihvit haluamaasi kypsyyteen grillissä. Nosta pihvien kääntämisen jälkeen päälle juusto. Paahda sämpylät ja kokoa levittämällä ensin pohjalle Auran Ranch -burgerkastiketta, sitten pihvi, tomaattisiivuja, suolakurkkua, punasipulia, salaattia ja lisää burgerkastiketta. Kruunaa sämpylän kannella ja nauti.
Katso muut Auralle tehdyt reseptit
- Gunnarin Eat my Turku -hampurilainen
- NOOAn kalaleipä Auran majoneesilla
- Kylmäsavulohibagelit Auran The burgerkastikkeella
- NOOAn Eat my Turku -burger
- Punajuuricarpaccio ja Auran vegaaninen piparjuurimajoneesi
- Vegaaniset tacot Auran chilimajoneesilla
- Vegaaninen avokadoskagenleipä Auran majoneesista
- Yrttinen vegepasta vegaanimajoneesilla
- Vegaaninen porkkalaleipä