Astetta parempi avokadoleipä Rostenin siemennäkkäristä
2:lle
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 15 min
(kasvis, soijaton, ei sisällä kananmunaa, ei sisällä kalaa/äyriäisiä)
Avokadoleipä on jo klassikko! Essi Rantanen yhdistää avokadoihin granaattiomenansiemeniä, hunajaa, tuorejuustoa ja herneenversoja. Kun leivän vielä rakentaa Rostenin siemennäkkileivälle nousee leipä aivan uudelle tasolle.
4 kpl Leipomo Rostenin kaura & chian siemenet siemennäkkileipää
4 rkl maustamatonta tuorejuustoa
1 avokado
½ granaattiomenan siemenet
sitruunapippuria
1–2 rkl hunajaa
8 kpl herneenversoja
Voitele siemennäkkärit tuorejuustolla. Kuori ja viipaloi avokado. Asettele avokadoviipaleet siemennäkkärille ja ripottele päälle sitruunapippuria. Lisää granaattiomenan siemenet ja halutessasi hieman hunajaa. Koristele avokadoleipä herneenversoilla ja nauti!
Katso muut Leipomo Rostenille tehdyt reseptit
- Banaani-kinuskilastut Rostenin siemenlastuista
- Pumppernikkeli-valkosuklaa Rocky Road
- Rostenin siemenlastut mustakaalipestolla ja punajuurihummuksella
- Jouluinen pumppernikkeli-pistaasijäädyke
Lisätietoja
- Raaka-aine: Leipomo Rosten
- Resepti: Essi Rantanen