DeliVerden antimia seljankukalla maustettuna

 

4:lle
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30 min
(vegaaninen, laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa, ei sisällä kalaa/äyriäisiä)

Kaskiksen keittiömestari Erik Mansikka vinkkaa DeliVerden salaattien kylkeen täydellisesti sopivan helpon seljankukka-vinaigretin. Salaattia voi varioida loputtomasti erilaisilla kasviksilla, sen mukaan mitä sattuu sesongissa olemaan!

Seljankukka-vinaigrette

2 dl seljankukkamehua
2 dl rypsiöljyä
2 rkl sitruunanmehua
suolaa ja sokeria

Salaatti

DeliVerden salaatteja ja kasviksia
(esimerkiksi lehtikaalia, kyssäkaalia, kurpitsaa, minipurjoa, hunajanaurista ja naattiporkkanaa)

Yhdistä kaikki vinaigretin ainekset koko ajan vatkaten. Paista lehtikaalit rapeaksi ja pilko tuoreet kasvikset eri kokoisiksi suupaloiksi. Mausta kasvikset seljankukka-vinaigretella sekä suolalla. Saat salaatista vielä ruokaisamman lisäämällä varhaisperunoita.

Katso muut DeliVerdelle tehdyt reseptit:

Lisätietoja