Perheleipuri Salosen saaristolaisnappeja ja gubbröraa

 

4-8:lle
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 20 min
(soijaton, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kalaa/äyriäisiä)

Björkmanin perheessä on aina arvostettu klassikkoja ja siihen kategoriaan osuu myös tämä perinteinen gubbrörä, joka on täydellinen täyte Perheleipuri Salonen saaristolaisnapeille.

2 keitettyä kananmunaa
1 prk tillisilliä
1 pieni punasipuli
1 nippu tilliä
2 dl ranskankermaa
valkopippuria
suolaa
8-12 Leipomo Salosen saaristolaisnappia

Hienonna kananmunat, sillit, punasipuli ja tilli. Sekoita ranskankermaan ja mausta valkopippurilla ja suolalla. Paahda saaristolaisnapit halutessasi ja levitä päälle gubbröra. Voit koristella leivät tillillä ja hienonnetulla punasipulilla.

Muut Perheleipuri Salosen reseptit:

Lisätietoja