Skärgårdsknappar från Perheleipuri Salonen med gubbröra
4–8 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tillredningstid: 20 minuter
(innehåller inte soja, citrusfrukter, nötter, ägg, fisk eller skaldjur)
Familjen Björkman har alltid uppskattat klassiska rätter och till den kategorin hör den här traditionella gubbröran, som är perfekt på skärgårdsknappar från Perheleipuri Salonen.
2 kokta ägg
1 burk dillsill
1 liten rödlök
1 knippe dill
2 dl creme fraiche
vitpeppar
salt
8–12 skärgårdsknappar från Perheleipuri Salonen
Finfördela ägg, sill, rödlök och dill. Blanda sedan med creme fraiche och krydda med vitpeppar och salt. Rosta skärgårdsknapparna om du vill och bred gubbröran på dem. Du kan dekorera knapparna med dill och finfördelad rödlök.
Andra recept med produkter från Perheleipuri Salonen:
- Sött bröd med druvsylt av Jussi-flerkornsbröd från Perheleipuri Salonen
- Smörgås med svartkålspesto av Jussi-flerkornsbröd från Perheleipuri Salonen
- Pannbiff på Jussi-flerkornsbröd från Perheleipuri Salonen
- Siktartar på skärgårdsknappar från Perheleipuri Salonen
Mer information
- Råvara: Perheleipuri Salonen
- Receptet har tagits fram av: Familjen Björkman