Snäppet bättre avokadosmörgås med Rostens fröknäcke
2 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tillredningstid: 15 min.
(vegetarisk, innehåller inte soja, ägg, fisk eller skaldjur)
Avokadosmörgåsen är redan en klassiker! Essi Rantanen kombinerar avokadon med granatäppelfrön, honung, färskost och ärtskott. Rostens fröknäcke ger dessutom smörgåsen en helt ny dimension.
4 st. fröknäcke med havre och chiafrön från Rosten
4 msk naturell färskost
1 avokado
½ granatäppel
citronpeppar
1–2 msk honung
8 ärtskott
Bred färskosten på brödet. Skala och skiva avokadon Placera avokadoskivorna på brödet och peppra med citronpeppar. Toppa med granatäppelfrön och söta eventuellt med lite honung. Garnera avokadosmörgåsen med ärtskott och njut!
Se andra recept med produkter från Rosten
- Banan-kolachips med fröchips
- Pumppernickel-vitchoklad Rocky Road
- Rostens fröchips med svartkålspesto och rödbetshummus
- Julinspirerad pumppernickel-pistaschparfait
Mer information
- Råvara: Leipomo Rosten
- Recept: Essi Rantanen