Kauravohvelit Berriellä
3-4:lle
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 40 min
(kasvis, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kalaa/äyriäisiä)
Thompsonin perheessä herkutellaan vohveleilla. Terveellisempi versio syntyy kun vaihdat vehnäjauhot kaurajauhoihin ja perinteisen hillon Robertsin Berrieen. Ja jos pieni herkuttelu sallitaan, toimii mascarponella terästetty kermavaahto sen täydellisenä parina.
3 1/2 dl kaurajauhoja tai jauhettuja kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
3 dl kauramaitoa
2 munaa
1 tl vaniljauutetta
2 rkl hunajaa
2 rkl voisulaa
1 dl kermaa
50 g mascarponejuustoa
sokeria tai hunajaa
2 prk Roberts Berrietä
Sekoita kaikki vohvelien ainekset keskenään ja paista vohveliraudassa kullanruskeiksi. Vispaa kerma ja sekoita mukaan mascarpone. Makeuta sokerilla tai hunajalla. Tarjoile vohvelit mascarponekermavaahdon ja Roberts Berrieiden kanssa.
Katso muut Roberts Berrielle tehdyt reseptit
- Roberts Berrie ja jogurttia
- Tuorepuuro Roberts Berriestä
- Kuoren raakajäätelö Roberts Berrie tyrnimarjasta
Lisätietoja
- Raaka-aine: Roberts Berrie
- Reseptin tekijä: Perhe Thompson