Makea rypälehilloleipä Perheleipuri Salosen Jussin moniviljaleivästä
2:lle
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 10 min
(soijaton, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa, ei sisällä kalaa/äyriäisiä)
Perheleipuri Salosen Jussin monivilja taipuu myös herkutteluun, kun leivänpäälliset valitsee oikein. Björkmanin perheen viime kesän pikkuruisesta rypälesadosta syntyi juuri puolikas purkki mitä parhainta rypälehilloa, joka yhdistyy täydellisesti vuohenjuustoon ja oman pihan omeniin. Voit toki myös käyttää kaupan hilloa ja omenia, jos oma hedelmätarha on vasta työnalla.
4 siivua Leipomo Salosen Jussin moniviljaleipää
Myssy-farmin rypsiöljyä
8 siivua Saloniemen juustolan Ensilempi kutunjuustoa (voit käyttää myös tavallista vuohenjuustoa)
4 rkl viinirypälehilloa tai omenahilloa
1 punakaneli omena (tai vastaava)
minttua
Paahda Salosen moniviljaleivät ja valele pinnalle hiukan rypsiöljyä. Aseta lämpimien leipien päälle juustosiivut, viinirypälehillo ja omenan siivuja. Koristele mintulla ja rypsiöljyllä.
Muut Perheleipuri Salosen reseptit:
- Perheleipuri Salosen saaristolaisnappeja ja gubbröraa
- Mustakaalipesto-voikkarit Perheleipuri Salosen Jussin moniviljaleivästä
- Pannupihvi Perheleipuri Salosen moniviljaleivällä
- Siikatartar Salosen Saaristolaisnapilla
Lisätietoja
- Raaka-aine: Perheleipuri Salonen
- Reseptin tekijä: Perhe Björkman