Kylmäsavulohibagelit Auran The burgerkastikkeella
2:lle
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 15 min
(soijaton, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa, ei sisällä kalaa/äyriäisiä)
Auran The burgerkastike on omiaan myös bagelien välissä. Ulla Salo suosittelee miehensä Jannen kanssa lisukkeiksi kylmäsavulohta ja avokadoa.
2 myslibagelia
½ dl tuorejuustoa
150 g kylmäsavulohta
1 avokado
2–4 salaatinlehteä
isoja kapriksia
rucolaa
2 rkl Auran perinteistä majoneesia
2-4 tl piparjuuriraastetta
Paahda bagelit grillissä, pannulla tai leivänpaahtimessa. Levitä pohjalle tuorejuustoa, sitten kylmäsavulohta, viipaloitua avokadoa ja salaattia. Sekoita Auran perinteinen majoneesi ja raastettu piparjuuri. Viimeistele bageli rucolalla, kapriksilla ja kunnon tujauksella piparjuurimajoneesia.
Katso muut Auralle tehdyt reseptit
- Gunnarin Eat my Turku -hampurilainen
- NOOAn kalaleipä Auran majoneesilla
- Naudanlihahamppari Auran Ranch burgerkastikkeella
- NOOAn Eat my Turku -burger
- Punajuuricarpaccio ja Auran vegaaninen piparjuurimajoneesi
- Vegaaniset tacot Auran chilimajoneesilla
- Vegaaninen avokadoskagenleipä Auran majoneesista
- Yrttinen vegepasta vegaanimajoneesilla
- Vegaaninen porkkalaleipä