Naudanlihahamppari Auran Ranch burgerkastikkeella

 

2:lle
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30 min
(soijaton, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa, ei sisällä kalaa/äyriäisiä)

Eat my Turun ruokalähettiläät Ulla ja Janne päättivät valmistaa Auran Ranch -burgerkastikkeesta hieman perinteisestä poikkeavan burgerin. Jauhelihan sijaan väliin laitetaankin tuhti täyslihapihvi.

1 punasipuli
1 rkl punaviinietikkaa
2 rkl sokeria
3 rkl vettä
2 kpl 150 g naudan ulkofileepihviä
2 porkkana-kaurasämpylää
1 tomaatti
8–10 siivua suolakurkkua
2 siivua cheddar-juustoa
Auran Ranch -burgerkastiketta

Viipaloi punasipuli, sekoita punaviinietikka, sokeri, vesi ja lisää sitten sipuliviipaleet. Anna marinoitua mielellään yön yli. Paista ulkofileepihvit haluamaasi kypsyyteen grillissä. Nosta pihvien kääntämisen jälkeen päälle juusto. Paahda sämpylät ja kokoa levittämällä ensin pohjalle Auran Ranch -burgerkastiketta, sitten pihvi, tomaattisiivuja, suolakurkkua, punasipulia, salaattia ja lisää burgerkastiketta. Kruunaa sämpylän kannella ja nauti.

Katso muut Auralle tehdyt reseptit

Lisätiedot