NOOAn Eat my Turku -burger

1:lle
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30 min
(soijaton, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kalaa/äyriäisiä)

Yhdeksi Ravintola NOOAn tavaramerkeistä on muodostunut burgeri. Auran The burgerkastikkeella tuunattuna burgerista syntyi Eat my Turku -versio. Sebastian Koski ja Simo Hallikainen luottavat perusasioihin, eikä burgeriin ole laitettu mitään ylimääräistä. Rasvainen pihvi, herkullinen sämpylä, vahva juusto, suolakurkku, pikkelöity punasipuli ja oikea majoneesi ovat kaikki mitä tarvitaan.

1 (200 g) Hereford täysliha burgerpihvi
1 Xoco’sin briossi sämpylä
2 siivua cheddar-juustoa
Auran The burgerkastiketta
5 suolakurkkuviipaletta
40 g pikkelöityä punasipulia

Ota pihvi huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen paistoa. Paista pihviä öljytyllä kuumalla pannulla 2 minuuttia. Mausta pihvi suolalla. Käännä pihvi ja laita cheddarjuustoviipaleet pihvin päälle, paista vielä 2 minuuttia. Siirrä pihvit odottamaan burgerin kokoamista.

Puhdista paistinpannu ja paahda sämpylöihin kaunis rusketus. Aloita kokoaminen. Pursota burgerin pohjaan ja kanteen Jalostajan The Burgerkastiketta reilu annos. Laita seuraavaksi pohjalle pikkelöidyt sipulit ja suolakurkku, sen jälkeen pihvi. Lopuksi paina kansi pihvin päälle kohtuullisella voimakkuudella. Nauti!

Katso muut Auralle tehdyt reseptit

Lisätiedot