Ulla ja Janne kokkaavat niin lapsille, lapsenlapsille kuin ystävillekin

Ulla Salo miehensä Jannen kanssa tunnustautuu heti ruoka-intoilijoiksi. Sama into hohkaa myös pariskunnan Minni-koirasta, joka häärää mukana keittiössä. Kokkaaminen on lähellä molempien sydäntä ja ruokaa laittaessa asiaan paneudutaan aina huolellisesti. Pariskunta tekee toki ruokaa itselleen, mutta nauttii myös ystävien ja sukulaisten ruokkimisesta. Erityisen lähellä sydäntä on tietysti hyvän ruuan tarjoaminen omille lapsille ja lapsenlapsille.

Monipuolisesti laidasta laitaan ruokaa laittava pari sai Eat my Turun tiimoilta kehittää reseptejä Jalostajan burgerkastikkeista sekä DeliVerden salaatista. Varsinkin Janne on erityisen innoissaan erilaisten sandwichien ja tuhdimpien leipien valmistamisesta, joten tehtävä osoittautui enemmän kuin luontevaksi. Perinteisiin burgereihin ei haluttu lähteä, vaan burgerkastikkeiden kylkeen valikoituivat ulkofilee ja kylmäsavulohi.  DeliVerden salaatista sen sijaan syntyi simppeli mutta täyttävä myskikurpitsa-salaatti.

Sekä Auran tuotteet että DeliVerden tuhdit salaatit saavat pariskunnalta varauksetonta hehkutusta. Vaihtoehtoja Auran sooseissa oli reilusti ja esimerkiksi perusmajoneesia piparjuurella tuunaamalla saavutettiin todella herkullinen lopputulos. Ulla arvelee kastikkeiden toimivan täydellisesti myös voileipäkakkuihin ja erilaisiin tahnoihin.

Katso kaikki Ullan ja Jannen valmistamat reseptit

Lue lisää DeliVerdestä ja Aurasta