Vegaaniset tacot Auran chilimajoneesilla

 

4:lle
Vaikeusaste: Keskitaso
Valmistusaika: 1h

Tallinkin ja Silja Linen laivojen vegaaninen tarjonta ei jää todellakaan vain buffetista löytyviin vaihtoehtoihin vaan erilaisia vegaanisia annoksia on tarjolla joka ravintolassa. Siljan Baltic Princessin keittiötiimin ideaoimat teriyaki-nyhtöherneellä täytetyt tacot ovat hyvä esimerkki herkullisesta vegaaniruoasta joka maistuu myös sekasyöjille. Kruununa annoksessa toimii Auran Vegaani Chilimajoneesi.

Pikkelöity punasipuli
2 punasipulia
1,0 dl punaviinietikka
1,5 dl marjamehu
1,5dl sokeria
1 dl öljyä

Inkiväärilastut
5 cm pala inkivääriä
öljyä

Teriyaki-nyhtöherne
600 g nyhtöhernettä
öljyä
suola
2 rkl Teriyakikastiketta

12 pientä tortillaa
Auran Vegaani Chilimajoneesi
jäävuorisalaattia
wakame-merileväsalaattia
korianteria
4 annosta ranskalaisia perunoita
Auran ketsuppia

Viipaloi punasipulit ohuiksi ja sekoita pikkeliliemen ainekset. Sekoita sipulit liemeen ja anna marinoitua vähintään tunti.

Kuori inkivääri ja viipaloi ohuiksi lastuiksi. Paahda öljyssä rapeiksi lastuiksi ja anna kuivua.

Paista nyhtöherneet kuumassa ja öljytyssä pannussa. Mausta suolalla ja sekoita joukkoon teriyaki-kastike.

Lämmitä tortillat ja täytä ohueksi suikaloidulla jäävuorisalaatilla, teriyaki-nyhtöherneellä, pikkelöidyllä punasipulilla ja wakame-merileväsalaatilla. Koristele ohueksi suikaloidulla korianterilla, Auran vegaanisella chilimajoneesilla ja inkiväärilastuilla. Tarjoa ranskalaisten ja Auran ketsupin kanssa.

Katso muut Auralle tehdyt reseptit

Lisätiedot