Hyppää pääsisältöön
Kontrasti
Tekstikoko
A
A
A
EN
FI
SV
Eat my Turku
Ravintolaruokaa
Kotikokkailuun
Katukeittiöstä
Herkutteluhetkiin
Kontrasti
Tekstikoko
A
A
A
Etusivu
Eat my Turku
Kotikokkailuun
Kotikokkailuun
Kolatun Juustola - ”Ei maailmassa ole oikein mitään mihin ei voisi juustoa pistää.”
Vegaaninen porkkalaleipä
Chipstersin seipyörykät cheddar-appelsiinikastikkeella
Chipstersin kalanugetit ja pyörykät Syvälahden koulun kasiluokkalaisten testissä
Suomen Sillikonttorin missio on palauttaa suomalainen silliteollisuus kunniaan
Rostenin siemenlastut mustakaalipestolla ja punajuurihummuksella
Basilika-cashew-sitruunakastike DeliVerden salaateille
Arkealla valmistetaan kouluruokaa rakkaudella, ammattitaidolla ja lasten hyvinvointi edellä
Lindströmin pihvit Mestaripalvin jauhelihasta á la Famula
Seitä appelsiinikastikkeella
Maitotilojen yhteisomistama Valio tuottaa maitotuotteita niin suurtalouskeittiöihin kuin kotikäyttöönkin
Mamin Kalapuikot
Härkäpapukiusaus
Linda ja Jason ammentavat maailman mauista ja Jasonin kreikkalaisista sukujuurista
DeliVerde tarjoaa isoja makuja kaikenlaisiin tarpeisiin
Ulla ja Janne kokkaavat niin lapsille, lapsenlapsille kuin ystävillekin
Vegaaninen avokadoskagenleipä Auran majoneesista
Ravintola Nereidi tarjoilee laadukasta lounasta ruokaa rakastavien ammattilaisten valmistamana!
Perheleipuri Salonen tekee perinteistä leipää nykyajan tekniikoilla
Chipstersin kalanugetit ja kaksi dippiä
4 mezeä Kolatun juustoista
Tuorepuuro Roberts Berriestä
Auran burgerkastikkeet ja hampurilaiskulttuuri Suomessa nivoutuvat yhteen
Pannupihvi Perheleipuri Salosen moniviljaleivällä
Taija Vuorinen hakee inspiraatiota upeista paikallisista raaka-aineista
Sitruunasilli Sillikonttorin matjessillifileestä
Roberts Berrie ja jogurttia
Yrttinen vegepasta vegaanimajoneesilla
Myskikurpitsa salaatti DeliVerden salaateista
Sillilaatikko Sillikonttorin Matjessillistä
Koskenlaskijan kalakeitto
Mifu pizza Bianco
Mestaripalvi käsittelee ainoastaan kotimaista lihaa
Astetta parempi avokadoleipä Rostenin siemennäkkäristä
Savukinkku-munakoisopastavuoka
Björkmanin perheen ruuanlaitossa loistaa rakkaus omaan kasvimaahan
Mustakaalipesto-voikkarit Perheleipuri Salosen Jussin moniviljaleivästä
Herkkunuotta tekee kalakauppaa asiakaspalvelu edellä
Kuttucheddar risotto
Teissaloiden ruokapöytään sapuska tehdään alusta asti itse
Thompsonin perheessä kokataan vapaalla kädellä
Perheleipuri Salosen saaristolaisnappeja ja gubbröraa
Pasta Bolognese á la Tätilä
Koskenlaskija-salsakastike
DeliVerden antimia seljankukalla maustettuna
Göranin Krouvi Silli
Pumppernikkelien pitkä historia saa jatkoa Leipomo Rostenin käsissä
Koskenlaskija-pitaburgeri
Asiasanat:
Kotikokkailuun