Koskenlaskija-salsakastike

20 annosta
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 15 min

Koskenlaskija-salsakastike on helppo pyöräyttää tuoreista kasviksista sekä Valion Koskenlaskijasta ja tuorejuustosta. Ravintola Nereidin Marta Nieminen suosittelee salsaa esimerkiksi ranskisten kanssa tai vaikka dippinä nachoille.

1 tomaatti
½ paprika
1 chili
3 valkosipulinkynttä
3 nippua korianteria
½ limen mehu
400 g Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
200 g Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton
1 tl sormisuolaa

Poista tomaateista , paprikasta ja chilistä siemenet. Kuori valkosipulit. Soseuta kaikki raaka-aineet tasaiseksi.

Katso muut Valiolle tehdyt reseptit

Lisätietoja