Myskikurpitsa salaatti DeliVerden salaateista

 

4-6:lle
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 50 min
(kasvis, laktoositon, maidoton, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kalaa/äyriäisiä)

Kun raaka-aineet ovat kohdillaan, ei kummempia kikkailuja tarvita. Ulla Salon salaatissa jujuna on tuoreiden DeliVerden salaattien lisäksi uunissa paahdettu myskikurpitsa, joka tuo salaattiin ruokaisuutta.

1 pieni myskikurpitsa
2 porkkanaa
1 nippu retiisejä
1 DeliVerden frisee salaatti
1 DeliVerden lollorosso salaatti
1 DeliVerden jääsalaatti
½ nippu DeliVerden minttua

DeliVerden salaatinkastiketta
kurpitsansiemeniä

Halkaise myskikurpitsa pituussuunnassa ja poista siemenet. Viipaloi kurpitsat ohuiksi viipaleiksi. Asettele kurpitsanviipaleet uuninpellille, ripottele päälle suolaa ja mustapippuria. Paahda 200-asteisessa uunissa 35–40 minuuttia. Halutessasi voit paahtaa myös kurpitsansiemenet pannulla. Kuori porkkanat ja leikkaa kuorimaveitsellä lastuja. Viipaloi retiisit. Revi ja pese pohjalle DeliVerden salaatti ja nostele päälle retiisejä, porkkanalastuja, paahdettua myskikurpitsaa ja minttua. Viimeistele DeliVerden salaatinkastikkeella ja kurpitsansiemenillä.

Katso muut DeliVerdelle tehdyt reseptit:

Lisätiedot