Savukinkku-munakoisopastavuoka

 

10:lle
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 1h

Savukinkku-munakoisopastavuoka on helppo tarjottava isommallekin porukalle. Se valmistuu kuin itsestään uunissa. Arkean Ravintola Nereidin listalle se on päätynyt ennen kaikkea loistavan makunsa takia, jonka pohjana on tietysti Valio Koskenlaskija®.

300 g pennepastaa raakana
½ munakoiso kuutioina
 ½ kesäkurpitsa suikaleina
300 g saunapalvikinkkua suikaleina
½ nippu ruohosipulia
1 tl suolaa
1 l Valio Eila® maitojuomaa
4 dl Valio ruokakermaa laktoositon
200 g Valio Koskenlaskija® voimakas laktoositon

Pinnalle
1 dl korppujauhoja

Mittaa raaka pasta vuokaan. Sekoita munakoisokuutiot, kesäkurpitsasuikaleet, kinkkusuikaleet, ruohosipuli ja suola kulhossa. Sekoita täyte pastojen joukkoon. Lisää juusto ja nesteet. Sekoita pasta ja kastike vuoassa. Ripottele pinnalle korppujauhoja. Kypsennä 180 asteessa 30–40 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Katso muut Valiolle tehdyt reseptit

Lisätietoja