Thompsonin perheessä kokataan vapaalla kädellä

 

 

Thompsonin nelihenkinen perhe – Outi, Don, Laila ja juniori Olli lähtivät mukaan Eat my Turkuun puhtaasti kiinnostuksesta hyvään ruokaan. Tai kuten Outi asian tiivistää: ”On paljon hauskempaa syödä hyvää kuin pahaa ruokaa”. Skotlannissa syntyneen Donin ruokainnostus on äidiltä saatua perua. Maailmaa matkanneet vanhemmat toivat kotiinsa mukanaan erityisesti vaikutteita espanjalaisesta keittiöstä. Outi taas tunnustaa kokeilevansa reseptejä melko vapaalla kädellä ja reilusti varioiden.

Keittiössä bravuureiksi ovatkin Donilla muodostuneet espanjalaiset herkut, kun taas Outi tykkää tehdä jälkiruokia ja inspiroituu intialaisista mauista. Mutta se varsinainen bravuuri löytyy silti Donin synnyinmailta. Tuhti skottilainen aamiainen on lähellä molempien sydäntä. Pienten lasten kanssa toki paneutuvampi ruuanlaitto voi välillä olla hankalaa, mutta onneksi lapsista vanhempi, Laila alkaa jo hiljalleen touhuta vanhempiensa mukana keittiössä. Toiveissa onkin perheen yhteiset kokkailuhetket aivan lähitulevaisuudessa.

Eat my Turkua varten kiireinen perhe nautti helpoista Roberts Berrieistä välipaloina suoraan purkista ja kehitti niistä myös pari helppoa reseptiä. Tuorepuurosta Outi arvelee jopa viikottaiseen käyttöön päätyvää herkkua.

Katso kaikki Thompsonien Roberts Berrielle valmistamat reseptit