Yrttinen vegepasta vegaanimajoneesilla

 

4:lle
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 1h

Kaikissa Tallinkin ja Silja Linen alusten ravintoloissa on nykyään tarjolla vegaanisia vaihtoehtoja. Myös Auran majoneesit ovat saatavilla vegaanisina, joten Siljan Baltic Princessin keittiötiimillä ne ovat aktiivisessa käytössä. Esimerkiksi yrttisen vegepastan voi viimeistellä herkullisella pähkinä-sitruunamajolla ja tuhtia ruokaisuutta pastaan saat myskikurpitsasta!

Pesto
1 dl härkäpapuja
1 nippu basilikaa
½ nippu persiljaa
½ nippu korianteri
1-2 valkosipulin kynttä
1-1 ½  dl oliiviöljy
suolaa
mustapippuria

Pähkinä-sitruunamajoneesi
1 dl Auran Vegaanimajoneesia
2 rkl paahdettuja maapähkinöitä rouhittuna
1 rkl sitruunamehua
½ sitruunan raastettu kuori

½ myskikurpitsa  
150 g neulapapuja
2 shalottisipulia
4 annosta munatonta tagliatelle-pastaa
rucolaa
1 dl paahdettuja cashewpähkinöitä

Aja peston ainekset sileäksi blenderissä ja mausta. Sekoita majoneesin ainekset. Kuori ja kuutioi myskikurpitsa, öljyä kurpitsan palat ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia kunnes kurpitsat pehmenevät. Paista neulapavut ja viipaloitu salottisipuli ja sekoita joukkoon pesto, kypsät pastat ja myskikurpitsat. Viimeistele rucolalla, majoneesilla ja paahdetuilla cashewpähkinöillä.

Katso muut Auralle tehdyt reseptit

Lisätiedot