Nötköttshamburgare med Aura Ranch-hamburgarsås

 

2 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tillredningstid: 30 minuter
(innehåller inte soja, citrusfrukter, nötter, ägg, fisk eller skaldjur)

Eat my Turkus matmissionärer Ulla och Janne beslöt att tillreda en burgare som avviker lite från det traditionella med Aura Ranch-hamburgarsås. Mellan bröden läggs inte en färsbiff utan en rejäl nöttbiff

1 rödlök
1 msk rödvinsättika
2 msk socker
3 msk vatten
2 biffar av nötytterfilé á 150 g
2 havrebullar med morot
1 tomat
8–10 skivor saltgurka
2 skivor cheddarost
Aura Ranch-hamburgarsås

Skiva rödlöken. Blanda rödvinsättika, socker, vatten och tillsätt till sist lökringarna. Marinera gärna över natten. Stek biffarna på grillen till önskad färdighetsgrad. Lägg ost på biffarna efter att du har vänt dem. Dela och rosta bullarna och bred Aura Ranch-hamburgarsås på den undre halvan, lägg sedan på en biff, tomatskivor, saltgurka, rödlök, sallad och mera hamburgarsås. Lägg på den andra halvan av bullen och njut.

Se andra recept som tagits fram för Aura

Mer information