Hoppa till huvudinnehåll
Kontrast
Textstorlek
A
A
A
EN
FI
SV
Eat my Turku (sv)
Från restaurangen
För hemmakocken
Från gatuköket
För njutbara stunder
Kontrast
Textstorlek
A
A
A
åbo.fi
Eat my Turku (sv)
Från restaurangen
Från restaurangen
Mandelpotatis och gäddrom från Herkkunuotta
Turku Menu 2019 - Karu: Ankan flög österut
Siktartar på skärgårdsknappar från Perheleipuri Salonen
Saltad gös från Wallins med gräddfil och vattenkrasse
Mestaripalvi har endast finländskt kött i sitt sortiment
Kallrökt gäddrom från Herkkunuotta med gräddfil
Turku Menu 2019 - Ravintola Göran: Anka på tre sätt, rödbetor och rödvinbärssås
Turku Menu 2019 - Ravintola Göran: Sik och sopp
Rödbetscarpaccio och Auran vegan pepparrotsmajonnäs
Rucolabakelse och inlagda grönsaker
Turku Menu 2019 - Kaskis: Rostat ankbröst
Görans grova sill
Turku Menu 2019 - Karu: Soluppgångens sik
Högrev av lamm från Mestaripalvi och jordärtskockspuré
Herkkunuotta sätter kundservicen främst i handeln med fisk
Getcheddarrisotto
Stekt gös från Wallins med svartrot och kräftsås
Turku Menu 2019 - Kaskis: Enbärssaltad sik
Vegansk avokadoskagentoast med Auran-majonnäs
Matjessilltartar av sillfilé från Sillikonttori
Carpaccio på lamm från Mestaripalvi
Fiskrundel av sik från Herkkunuotta
Halstrad sik från Herkkunuotta med lök
Gunnars gäddqueneller med beurre blanc
Smakrikt för alla tillfällen med DeliVerde
NOOAs fisksmörgås med majonnäs från Aura
Mamis fiskpinnar
Turku Menu 2019 - Kaskis: Yoghurt-rönnbärssherbet
Grillad ”caesarsallad” av bladsallad från DeliVerde
Potatiskaka med sill från Sillikonttori
Turku Menu 2019 - Karu: Mångsidiga bär
Smörconfiterad gös från Wallins
Pizza Formaggi a la Tavola
Turku Menu 2019 - Ravintola Göran: Havtorn, vit choklad och maräng
Food & Art Festival Turku förenar god mat och känslor för tilltalande konst
Turku Menu-tävlingen ger stadens kockar en chans att glänsa
Nyckelord:
Från restaurangen