Hoppa till huvudinnehåll
Kontrast
Textstorlek
A
A
A
EN
FI
SV
Eat my Turku (sv)
Från restaurangen
För hemmakocken
Från gatuköket
För njutbara stunder
Kontrast
Textstorlek
A
A
A
åbo.fi
Eat my Turku (sv)
För hemmakocken
För hemmakocken
Kolatun Juustola – ”Det finns ingenting i världen som man inte kunde lägga ost i.”
Basilika-cashew-citronsås till sallad från DeliVerde
Chipsters fisknuggetar testades av åttondeklassisterna i Syvälahden koulu
Arkea tillreder skolmat med kärlek, yrkesskicklighet och med barnens välmående som ledstjärna
Suomen Sillikonttoris mål är att få den finländska sillindustrin att blomstra på nytt
Ravintola Nereidi serverar lunch av god kvalitet som tillverkats av matälskande proffs!
Pumppernickelns långa historia fortsätter hos Rostens bageri
Chipsters sejbullar med cheddar-apelsinsås
Lindströmsbiff á la Farmor på köttfärs från Turun Mestaripalvi
Mamis fiskpinnar
Rökt skinka- och auberginepasta i ugn
Frestelse med bondböna
Mjölkgårdarnas samägda Valio tillverkar mjölkprodukter för både storkök och hushållsbruk
Smakrikt för alla tillfällen med DeliVerde
Sej med apelsinsås
Ulla och Janne lagar mat till sina barn, barnbarn och vänner
Perheleipuri Salonen gör traditionellt bröd med dagens teknik
Rågröt av Roberts Berrie
Auras hamburgarsåser och hamburgerkulturen i Finland är sammanflätade
Veganskt morotslaxbröd
Pannbiff på Jussi-flerkornsbröd från Perheleipuri Salonen
4 meze med Kolatun Juustolas ostar
Taija Vuorinen får inspiration av utsökta lokala råvaror
Koskenlaskija-salsasås
Linda och Jason inspireras av alla världens smaker och av Jasons grekiska rötter
Citronsill av matjessillfilé från Sillikonttori
Roberts Berrie och yoghurt
Myskpumpasallad på sallad från DeliVerde
Sillåda med matjessill från Sillikonttori
Chipsters fisknuggetar och två dippsåser
Mestaripalvi har endast finländskt kött i sitt sortiment
Getcheddarrisotto
Snäppet bättre avokadosmörgås med Rostens fröknäcke
När familjen Björkman lagar mat går det inte att ta miste på kärleken till det egna grönsakslandet
Vegansk avokadoskagentoast med Auran-majonnäs
Koskenlaskija-fisksoppa
Smörgås med svartkålspesto av Jussi-flerkornsbröd från Perheleipuri Salonen
Örtig vegepasta med veganmajonnäs
Mifu pizza Bianco
Herkkunuotta sätter kundservicen främst i handeln med fisk
Familjen Thompson gör mat på fri hand
Perheleipuri Salonen gör traditionellt bröd med dagens teknik
Pasta bolognese á la Faster
Läckerheter från DeliVerde smaksatta med fläderblom
Görans grova sill
Pumppernickelns långa historia fortsätter hos Rostens bageri
All mat på familjen Teissalas bord tillverkas själv från början till slut
Koskenlaskija-pitaburgare
Nyckelord:
För hemmakocken